Oplossingen

LANWise is een ICT-dienstverlener met een heldere oplossingsgerichte aanpak. Daarom hebben we onze producten en diensten vertaald naar een aantal doordachte ICT-concepten.

LANWise is een ICT-dienstverlener met een heldere oplossingsgerichte aanpak. Daarom hebben we onze producten en diensten vertaald naar een aantal doordachte ICT-concepten. Met deze concepten geven we complete, heldere antwoorden op specifieke ICT-vraagstukken, zoals de snelle veroudering van soft- en hardware, de toenemende behoefte aan mobiliteit en de beheersbaarheid van netwerken.

 

Daarnaast heeft LANWise zich steeds meer toegelegd op het aanbieden van webbased ICT-oplossingen. Door o.a. onze concepten voor Office Hosting, Mobile Everywhere, Virtual Computing, Buddy Server en Online Back-up bieden wij bedrijven de mogelijkheid aan om tegen een vast bedrag per maand de meest geavanceerde ICT-concepten binnen hun eigen bedrijfsomgeving in te zetten.

 

Meer weten over de oplossingen van LANWise
 

Wilt u weten welke oplossing bij u past? Bel dan met onze afdeling verkoop (053 -711 29 80) om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u ook mailen naar sales@lanwise.nl

Bij LANWise is uw ICT altijd in goede handen!

 

Bekijk ook eens onze andere oplossingen

 • Narrowcasting

  Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte Narrow Casting omgeving.

  Lees meer
 • Beveiliging

  Op diverse wijzen kunnen we u helpen de veiligheid van uw IT omgeving te vergroten.

  Lees meer
 • Communicatie

  We zijn partner van Speak-Up voor al uw telefonische (VoIP) oplossingen.

  Lees meer
 • Online back-up

  Door een dagelijkse back-up te maken van uw data, voorkomt u bij een disaster dat u data kwijtraakt.

  Lees meer
 • Online werken

  Werken in de cloud met de Online Werkplekken van LANWise. De manier van werken verandert in een hoog tempo door de digitalisering, maar ook door gevraagde flexibiliteit.

  Lees meer