Voor uw uitdaging bieden wij de oplossing.

Een oplossing om uw gebruikers veilig en zorgeloos te laten werken.

Neem direct vrijblijvend contact met ons op

Full service voor de zakelijke markt

LANWise is een full service ICT-bedrijf voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan ICT-oplossingen en diensten richten wij ons op de optimalisatie van uw bedrijfsnetwerk.

Wij hanteren hiervoor de one-stop-shopping principe. Van vraagstukken over webtechniek tot het aanleggen van complete netwerken: u kunt met al uw ICT-vraagstukken bij ons terecht.

LANWise onderscheidt zich door haar veelzijdigheid in kennis, dienstverlening en doordachte ICT-concepten. Wij bieden u oplossingen aan op maat.

Dit bereiken wij door een heldere en duidelijke communicatie met onze klanten. Met vaste contactpersonen en gekwalificeerde technici zorgen wij ervoor dat het proces naar de oplossing soepel en vakkundig verloopt.

ict oplossingen oost nederland

LANWise is een ICT-dienstverlener met een heldere oplossingsgerichte aanpak. Daarom hebben we onze producten en diensten vertaald naar een aantal doordachte ICT-concepten. Met deze concepten geven we complete, heldere antwoorden op specifieke ICT-vraagstukken, zoals de snelle veroudering van soft- en hardware, de toenemende behoefte aan mobiliteit en de beheersbaarheid van netwerken. Daarnaast heeft LANWise zich steeds meer toegelegd op het aanbieden van webbased ICT-oplossingen. Door o.a. onze concepten voor Office Hosting, Mobile Everywhere, Virtual Computing, Buddy Server en Online Back-up bieden wij bedrijven de mogelijkheid aan om tegen een vast bedrag per maand de meest geavanceerde ICT-concepten binnen hun eigen bedrijfsomgeving in te zetten.