Narrowcasting

Probleem: Het is moeilijk om gericht te communiceren met mijn doelgroep op locatie.

Oplossing: Narrowcasting.

Narrowcasting ook wel digital signage is bedoeld om direct te communiceren met uw doelgroep. U communiceert uw boodschap op een eenvoudige, effectieve en doeltreffende manier via schermen. Met de software stelt u een eigen afspeellijst samen. Welke per scherm uniek kan zijn of alle schermen met een planning kan omvatten. Deze stelt u samen via uw toegang tot het narrowcasting portaal, via de browser op een pc. Hiermee bepaalt u dus zelf waar, wanneer en wat er op deze schermen wordt “afgespeeld”.

 

 

 

 

Narrowcasting kan op veel verschillende manieren worden toegepast.

Heeft u een praktijk? Hang bijvoorbeeld een scherm op in de wachtkamer zodat de wachtende zich vermaakt. En via deze route op de hoogte kan worden gehouden van wachttijden en actuele informatie.
Heeft u een restaurant? Hang een scherm op bij de balie waarop u bijvoorbeeld het dagmenu laat zien. Of toon informatie relevant voor de week zoals feestdagen en de daarbij horende openingstijden.
Tevens is het intern bij een bedrijf een oplossing. Hiermee kunt u denken aan het feliciteren van werknemers die jarig zijn of een x aantal jaar in dienst zijn. Ook het delen van interessante informatie met uw werknemers of collega`s over statistieken en voortgang.

 

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de mogelijkheden van narrowcasting voor uw situatie kunt u altijd contact met ons opnemen om tot een maatwerk oplossing te komen.

 

 

 

 

 

Voordelen

 
Effectieve communicatie
 
Informatief platform
 
Op afstand te regelen
 
Vele toepassingen mogelijk
 
Eigen afspeellijsten
 

 

Bekijk ook eens onze andere oplossingen

 • Narrowcasting

  Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte Narrow Casting omgeving.

  Lees meer
 • Beveiliging

  Op diverse wijzen kunnen we u helpen de veiligheid van uw IT omgeving te vergroten.

  Lees meer
 • Communicatie

  We zijn partner van Speak-Up voor al uw telefonische (VoIP) oplossingen.

  Lees meer
 • Online back-up

  Door een dagelijkse back-up te maken van uw data, voorkomt u bij een disaster dat u data kwijtraakt.

  Lees meer
 • Online werken

  Werken in de cloud met de Online Werkplekken van LANWise. De manier van werken verandert in een hoog tempo door de digitalisering, maar ook door gevraagde flexibiliteit.

  Lees meer