Diensten

Met onze service en dienstverlening kunt u een uitgebreide ondersteuning in huis halen voor het beheer en onderhoud van uw complete netwerk omgeving.

LANWise is een enthousiaste en klantgerichte dienstverlener. Met onze service en dienstverlening kunt u een uitgebreide ondersteuning in huis halen voor het beheer en onderhoud van uw complete netwerk omgeving. Geeft u er liever de voorkeur aan om alleen gebruik te maken van onze dienstverlening zoals systeembeheer op afstand of op locatie, dan kunnen wij dit ook prima voor u invullen. Daarnaast kunnen wij, indien er zich een storing in uw netwerk voordoet, zorgen voor een snelle en adequate oplossing van het probleem.


Deze verschillende vormen van support en dienstverlening kunnen plaatsvinden op basis van een flexibele prepaid urenkaart of op basis van een vooraf afgesproken maandbedrag. De diensten kunt u individueel afnemen, maar deze kunnen ook in een All-in contract worden ondergebracht. LANWise is met haar professionele dienstverlening voor veel klanten het aanspreekpunt voor de meest uiteenlopende ICT-oplossingen.


Wilt u meer weten over onze verschillende vormen van dienstverlening, neemt u dan gerust contact op met de afdeling verkoop via telefoonnummer 053-7112980 of stuur een e-mail naar sales@lanwise.nl. We maken graag een afspraak met u om tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek onze dienstverlening toe te lichten.

Bekijk ook eens onze andere oplossingen

 • Narrowcasting

  Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte Narrow Casting omgeving.

  Lees meer
 • Beveiliging

  Op diverse wijzen kunnen we u helpen de veiligheid van uw IT omgeving te vergroten.

  Lees meer
 • Communicatie

  We zijn partner van Speak-Up voor al uw telefonische (VoIP) oplossingen.

  Lees meer
 • Online back-up

  Door een dagelijkse back-up te maken van uw data, voorkomt u bij een disaster dat u data kwijtraakt.

  Lees meer
 • Online werken

  Werken in de cloud met de Online Werkplekken van LANWise. De manier van werken verandert in een hoog tempo door de digitalisering, maar ook door gevraagde flexibiliteit.

  Lees meer