Visie

LANWise zal daarom de komende jaren blijven investeren in het realiseren van pasklare concepten waarbij er veel aandacht zal worden besteed aan de functionaliteit, flexibiliteit en veiligheid van onze oplossingen.

Door de enorme toename van mobiliteit zullen de internetgerelateerde diensten een nog grotere vlucht gaan nemen dan ze de laatste jaren al hebben gedaan. Dit wordt ook steeds eenvoudiger doordat de bandbreedte de afgelopen jaren een enorme sprong vooruit heeft gemaakt. Nu de term breedband zijn naam daadwerkelijk waar begint te maken als ook de prijsstellingen van veel internet providers realistischer is geworden, zijn ICT-oplossingen die voorheen alleen voor de grotere bedrijven met dure huurlijnen beschikbaar waren nu voor vrijwel elke ondernemer realiseerbaar.

Deze enorme toegenomen mobiliteit brengt één centraal vraagstuk met zich mee: hoe kunnen al die medewerkers op verschillende locaties toch snel beschikken over de juiste gegevens die ze nodig hebben om effectief hun werkzaamheden te kunnen uitvoeren? Dit is dan ook één van de focuspunten voor de uitbreiding van onze dienstverlening voor de komende jaren. Niet alleen het vanuit huis of onderweg veilig kunnen werken op het netwerk maakt daar onderdeel vanuit, maar zelfs het veilig kunnen (ver)plaatsen van complete ICT-omgevingen in daarvoor speciaal ingerichte datacenters heeft wat ons betreft de toekomst.

Onze organisatie zal daarom de komende jaren blijven investeren in het realiseren van pasklare concepten waarbij er veel aandacht zal worden besteed aan de functionaliteit, flexibiliteit en veiligheid van onze oplossingen. Uiteraard zult u als klant zowel bij het tot stand komen als de realisatie hiervan een blijvende centrale rol vervullen.